Sl No | Ward No | Street Name in Tamil | Street Name in English |
---|
1 | 1 | ச.ச.தெரு | S.S.Street |
2 | 1 | வ.உ.சி தெரு | V.O.C.Street |
3 | 1 | குறிஞ்சி நகர் | Kurinji Nagar |
4 | 2 | பாரதிதாசன் சாலை | Bharathidasan Salai |
5 | 3 | கலைஞர் காலணி | Kalaignar colony |
6 | 3 | காந்தி சாலை | Gandhi Salai |
7 | 4 | கண்ணகி தெரு விரிவாக்கம் | Kannagi Street Extension |
8 | 4 | கே.வி.எஸ்.தெரு விரிவாக்கம் | K.V.S.Street Extension |
9 | 5 | கே.வி.எஸ்.தெரு | K.V.S.Street |
10 | 6 | கம்பர் தெரு | Kambar Street |
11 | 7 | கண்ணகி தெரு | Kannagi Street |
12 | 7 | ராமச்சந்திரபுரம் | Ramahcnadrapuram |
13 | 7 | கே.வி.எஸ்.தெரு | K.V.S.Street |
14 | 8 | ஆபீஸ் தெரு | Officer Street |
15 | 8 | நேரு தெரு | Nehru Street |
16 | 8 | அறிஞர் அண்ணா தெரு | Arignar Anna Street |
17 | 8 | போலீஸ் லையன் தெரு | Police Line Street |
18 | 8 | பாரதிதாசன் சாலை | Bharathidasan Salai |
19 | 8 | ராஜாஜி தெரு | Rajaji Street |
20 | 8 | திருவள்ளுவர் சாலை | Thiruvalluvar Salai |
21 | 9 | அம்பேத்கார் நகர் | Ambethkar Nagar |
22 | 10 | கீழசுண்ணாம்புக்காரத்தெரு | Keela Sunnambukara Street |
23 | 10 | சுண்ணாம்புக்காரத்தெரு சந்து | Sunnambukara street |
24 | 10 | நாடியம்மன் தெரு | Nadiyamman Street |
25 | 10 | அழகிரி தெரு | Azhagiri Street |
26 | 11 | பள்ளிவாசல் தெரு | Pallivasal Street |
27 | 11 | ஜாகிர் உசேன் தெரு | Jahirhusain Street |
28 | 11 | ஜாகிர் உசேன் தெரு சந்து | Jahirhusain Street Sandhu |
29 | 12 | தைக்கால் தெரு | Thaikkal Street |
30 | 12 | சந்தைப்பேட்டை தெரு | Santhaipettai Street |
31 | 12 | சந்தைப்பேட்டை தெரு சந்து | Santhaipettai Street Sandhu |
32 | 12 | தைக்கால் தெரு சந்து | Thaikkal Street Sandhu |
33 | 12 | கே.வி.எஸ்.தெரு | K.V.S.Street |
34 | 12 | மேல சுண்ணாம்புக்காரத் தெரு | Melasunnambukara Street |
35 | 13 | கலைஞர் சாலை | Kalaignar Salai |
36 | 13 | காமராஜர் தெரு | Kamarajar Street |
37 | 13 | மரக்கடை வீதி | Marakkadai Veethi |
38 | 13 | உள்கடை வீதி | Ulkadai Veethi |
39 | 14 | அண்ணா நகர் | Anna Nagar |
40 | 14 | இந்திரா நகர் | Indira Nagar |
41 | 15 | நாவலர் தெரு | Navalar Street |
42 | 15 | பெரியார் தெரு | Periyar Street |
43 | 15 | தேரோடும் கீழரத வீதி | Therodum Keelaratha Veethi |
44 | 15 | தேரோடும் மேலரத வீதி | Therodum Melaratha Veethi |
45 | 15 | சத்தியமூர்த்தி நகர் | Sathiyamoorthy Nagar |
46 | 15 | கலைஞர் சாலை | Kalaignar Salai |
47 | 3 | கலைஞர் காலணி | Kalaignar colony |
48 | 3 | காந்தி சாலை | Gandhi Salai |